KOULUTUS

Järjestyksenvalvojana toimiminen edellyttää aina, että henkilö on hyväksytysti suorittanut Järjestyksenvalvojan peruskurssin ja poliisi on myöntänyt hänelle Järjestyksenvalvoja kortin. Järjestämme 1.1.2017, (laki yksityisistä turvapalveluista LYTP) mukaista koulutusta. 

Suunnittelemme ja järjestämme myös erilaisia turvallisuusalan koulutuksia pääasiallisesti oppilaitoksille, yrityksille ja ryhmille. Koulutuksemme toimivat esimerkiksi: Osana yritysten koulutus/ virkistäytymispäiviä, sekä oppilaitosten ja koulujen turvallisuusopetusta

Ota yhteyttä ja tiedustele koulutuksia!

 

JÄRJESTYKSENVALVOJAN PERUSKURSSI (40h)

  • Kurssipäivät: 12.2,13.2,14.2,15.2,16.2.2018
  • Hinta: 200,00
  • Paikka: Hanko
  • Ilmoittautumiset: jusateam@jusateam.fi

Ilmoittautumiset

jusateam@jusateam.fi

Tiedustelut

Jukka Hankola 040 583 2628

 

JÄRJESTYKSENVALVOJAN PERUSKURSSI (40h)

Koulutuksen kesto on 40 tuntia. Koulutettavan tulee osallistua säännöllisesti koulutukseen, sekä suoritettava hyväksytysti loppukoe.

 Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet voivat hakea hyväksyntää Järjestyksenvalvojaksi kotikunnan poliisilaitokselta, kortti on voimassa enintään 5 vuotta.

Järjestyksenvalvojaksi voidaan hyväksyä se, joka on:

  • täyttänyt 18 vuotta
  • henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan tehtävään sopiva
  • hyväksytysti suorittanut Poliisihallituksen vaatimukset täyttävän koulutuksen

 

 

JÄRJESTYKSENVALVOJAN KERTAUSKURSSI (8h)

Järjestyksenvalvojakortin uusiminen viiden vuoden välein edellyttää kertauskoulutuksen suorittamista. Kurssin kesto on kahdeksan (8) tuntia.

Tavoitteena on varmistua Järjestyksenvalvojan ammattitaidon säilymisestä. Koulutuksessa kerrataan keskeisiä Järjestyksenvalvojan toimintaan liittyviä asioita ja päivitetään lainsäädännössä tapahtuvat toimintaan liittyvät muutokset.

Kortin uusimiseksi kertauskoulutuksen käyminen on pakollista. Kertauskurssi on suoritettava ja uusi hyväksyntä Järjestyksenvalvojaksi on haettava ennen voimassaolevan kortin umpeutumista.

Järjestyksenvalvoja ei voi toimia tehtävissään kortin vanhennuttua.